این کتاب شرح موطای امام مالک ابن انس می باشد.
Author: شاه ولی الله دهلوی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
-
Author: عبدالعزيز بن عبدالله بن باز
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
-
Author: سليمان بن صالح الخراشي
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
این کتاب در زمینه رفع سرزنش از ائمه دین می باشد و اینکه آن ها اجتهاداتی نموده اند که معذور می باشند و ممکن است درست یا خطا باشد و ما باید تابع دلیل باشیم و از طرفی آنها را هم بخاطر اجتهاداتشان معذور بدانیم و حرمت آنها را حفظ کنیم.
Author: أحمد بن عبدالحليم بن تيميه - معروف به شیخ الاسلام ابن تیمیه
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
در این نوشتار نویسنده میکوشد تا نشان دهد که تئوری امامت – آنچنانکه در بین اهل تشیع رایج است – در ترازوی نقد وزنی ندارد و نیازمند به تجدید نظر و بازسازی تئوریک است. توحید، نبوت و معاد اصول سه گانه ایست که تمام مسلمانها بدان اعتقاد داشته و ادعای ایمان بدون آن ناقص خواهد ماند. اما با مرور زمان در بین گروهی از مسلمین نظریة امامت بوجود آمد و کم کم با پر و بال دادن این نظریه آنرا اصلی از اصول دین خویش پذیرفته و برای آن مسایل و فضایل درست کرده اند، و فعلا نیز در تبلیغات رسانه ای اصول سه گانه ای اسلام را تحت الشعاع این فکر قرار می دهند. اما در داخل مذهب شیعه هستند کسانی که بعد از تحقیقات و با رجوع به کتاب و سنت و با استفاده از عقل خویش مسایلی چون امامت و خصوصا غایب شدن یکی از امامان را نپذیرفته و آنرا نقد می نمایند. آقای حجت الله نیکوئی در این کتاب غیبت یکی از امامان و حتی نظریة امامت را به چالش می کشد، و در پرتو عقل و خرد این مسایل را خرافاتی بیش نمی داند. اداره ی سایت عقیده کتاب تئوری امامت در ترازوی نقد تألیف آقای نیکوئی را در این مبحث کتابی مناسب دانسته خدمت شما خوانندگان و دانش پژوهان گرامی تقدیم میدارد.
Author: حجت الله نیکویی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
خواهر مسلمان! آنهايي كه به نام آزادي و دموكراسي ميخواهند عزت و كرامت و حرمت اسلاميات را پايمال نمايند و تو را به كوچه و خيابان بكشند، دلسوز و خواهان آزاديات نيستند بلكه ميخواهند جامعة اسلامي را به فساد بكشند.
Author: محمد بن أحمد بن إسماعيل المقدم
Translators: عبدالقادر ترشابی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com